Ismerj meg engem!

Szia! Vid Natasa vagyok,pszichológus, mindfulness tréner és a Lelki Immunerősítő megalkotója.

Ismerd meg a történetem:

Küldetésem

2007 óta tartok önismeretet fejlesztő tréningeket, egyéni pszichológiai tanácsadást. 2015 óta része az mindennapjaimnak a midfulness (tudatos jelenlét) módszer és szemlélet, amely azóta lépésről lépésre, napról napra formál engem és a környezetemet is.

Az életszemléletemet nagyban alakította a gyermek- koromban kezdődött izombetegség, amely arra tanított, hogy egy nehéz helyzetben is meg lehet találni, ami boldoggá tesz.

Hiszem, hogy a boldogság, a kiegyensúlyozottság nem valami tőlünk független, távoli, kézzel foghatatlan dolog, amit el kell érnünk, hanem sokkal inkább azzal teremtjük meg az életünkben, ahogyan megéljük a mindennapjainkat.

A legjobb helyen jársz, ha kiegyensúlyozottabb, boldogabb mindennapokra vágysz és hajlandó vagy tenni is ezért. Neked hoztam létre a Lelki Immunerősítőt, hogy Te is át tudd ültetni a gyakorlatba azt a vágyadat, amely arról szól, hogyan csökkentsd a stresszt a mindennapjaidban, hogyan lehetsz boldogabb, hogyan élhetsz örömtelibb, kiegyensúlyozottabb életet.